A nagyszerű adománygyűjtésnek köszönhetően eddig több mint 1 400 000 eurót gyűjtöttünk össze

Az elmúlt években a következőket sikerült megvalósítani ebből az összegből:

 • Bujumburában (Burundi) naponta 1000 gyereknek és diáknak meleg étkezés biztosítása
 • 7 hálótermes lánykollégium építése
 • 4 új asztalos-/villanyszerelő-műhely építése
 • Szennyvíztisztító kisberendezés építése
 • Környezeti hatástanulmány készítése
 • Az épületek földszinti betonrétegének megvastagítása
 • További fémajtók beépítése

A Happy Dog segítségével a Kigaliban élő gyerekek és fiatalok felkészülhetnek a független életre és biztos jövőben bízhatnak.

A Happy Dog egy iskolát és szakképző központot támogat Kigaliban, Ruanda fővárosában, valamint egy SOS Gyermekfalut Burundiban. A fiataloknak így segítünk elindulni az önálló élet felé vezető úton, az árváknak pedig új otthont biztosítunk.

Ön is segíthet

Támogassa Ön is az „Afrika jövőjéért” kezdeményezést a Happy Dog Supreme Sensible Africa megvásárlásával!* 

 • Csak egy állati fehérjeforrás
 • Gluténmentes burgonyával
 • Gabona NÉLKÜL

 * Minden eladott (min. 1 kg-os) Africa-csomag után a Happy Dog max. 1,30 eurót adományoz

A Német Ebtenyésztő Egyesületek Szövetsége (röviden: VDH) minden németországi kutyatartó vezető érdekképviselete – az első számú szervezet, ha a kutyák életéről, kutyasportról és kutyatenyésztésről van szó.

Mi a Happy Dognál szorosan együttműködünk a VDH-val és elkötelezettségünkkel rendszeresen támogatjuk a szervezet akcióit és rendezvényeit.

 

 

Minden évben június elején tartják a kutyák napját országszerte. Kutyás szervezetek, állatorvosi rendelők és más szervezetek több száz rendezvényt tartanak a nap méltó megünneplésére.

A Happy Dog a VDH hivatalos partnereként minden évben nagy mennyiségű eledelmintával támogatja a szervezők rendezvényeit, amelyet kioszthatnak a résztvevők számára.

A kutyák napja 2016-ben június 5-jére esik.

 

 

Felelősség az emberekért, az állatokért és a környezetért – Georg Müller a bajorországi családi vállalkozásunk tulajdonosaként és ügyvezetőjeként a szívén viseli ezt. „A környezetvédelem nálunk fontos vállalati célnak számít. Védeni szeretnénk a környezetet, hiszen ezt kötelességünknek érezzük a következő generációkkal szemben”.

Az utóbbi években különböző intézkedéseket valósítottunk meg: 

 • Fotovoltaikus rendszer (80 Kwp) építése zöldáram termelése érdekében
 • Kondenzátum-visszavezető berendezéssel történő gyártás víz és energia megtakarítása érdekében
 • A gyártóberendezések környezetvédelmi szempontból mindig a legmodernebbek
 • Szállításhoz csak olyan csomagolóanyagot használunk, amely 100%-ig újrahasznosított papírból készül

Nyersanyagaink 80 %-át a régióból vásároljuk, így a rövidebb szállítási utaknak köszönhetően kevésbé terheljük a környezetet

The Billion Tree Campaign - Growing Green
The Billion Tree Campaign - Growing Green

Plant for the Planet is supported by Happy Dog: Since the start of 2011 we have invested 5 Cents per pack in reforestation – this will probably allow 2,500 trees to be planted every year.

A „Plant for the Planet” és a „The Billion Tree Campaign” (magyarul: Az 1 millió fa kampánya) célja az, hogy a Föld minden országában 1 millió fát ültessenek.

A kezdeményezést az akkor még csak 9 éves Felix hívta életre, aki egy házifeladatban Wangari Maathai kenyai Nobel-díjas személyről olvasott. A környezetvédelmi aktivistaként tevékenykedő hölgy 30 év alatt 30 millió fát ültetett, hogy a CO2-kibocsátásnak és a globális felmelegedésnek gátat szabjon.

A malajziai Kuala Gulában például mangrove fákat ültetnek egy iskolai projekt keretében. A mangrove erdők ezen a helyen létfontosságúak a halak, rákok rákfélék, veszélyeztetett vadállatok, madárfajok és számos növény számára, továbbá elengedhetetlenek a tengeri viharok és tsunamik elleni védelemhez.

Zoo Augsburg
Zoo Augsburg

A Happy Dog az augsburgi állatkert fő szponzorainak egyike.
Síkra szállunk az állatok megfelelő tartási körülményeiért, ezért támogatjuk az augsburgi állatkertet.

Számtalan intézkedésre van szükség ahhoz, hogy az állatkertek lakói megfelelő körülmények közt élhessenek. Optimális kialakítású elkerített területek, egyedi foglalkozások az egyes állatfajok számára, megfelelő etetés: mindez csupán töredéke annak, amire a modern állatkerteknek manapság ügyelniük kell.
 
Az ilyen intézkedések finanszírozásához az állatkerteknek anyagi segítségre van szükségük a szponzoroktól.

A Happy Dog támogatja a „Dogs&Storks” programot, valamint az azt követő „The Dog & Baby Connection” programot, melynek célja az újszülöttek és kisgyermekek biztonságának növelése a kutyás háztartásokban, valamint azon kutyák számának csökkentése, melyektől a család növekedése miatt válnak meg. A Happy Dog támogatásának köszönhetően a kutyatartó várandósoknak ingyenes előadásokat tudunk nyújtani.

A program céljai:

 • Az újszülöttek biztonságának növelése a kutyás háztartásokban.
 • A jövendőbeli vagy friss szülők kételyeinek és bizonytalanságának csökkentése felvilágosítás által.
 • Azon kutyák számának csökkentése, melyek gyermek születése miatt kerülnek menhelyre.
 • A családok támogatása, hogy harmonikus mindennapokat élhessenek babájukkal és kutyájukkal.

Mitől különleges a „Dogs & Storks” és az azt követő „The Dog & Baby Connection” programok?

Minden tartalom tudományos, viselkedés-tudományi és modern kutyakiképzési alapokon nyugszik, és a több mint 130 előadónak köszönhetően Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Európában is sikeresnek bizonyul.

Németországban, Ausztriában és Svájcban mindkét programot Mag. Bina Lunzer okl. CBST koordinálja.

További információkat talál a programokról a következő honlapon:
www.familiemithund.info & www.familypaws.com

 

 

A Happy Dog több sportág aktív kutyasportolóját támogatja. Ezenkívül sikeres tenyésztők évtizedek óta etetik kutyáikat minőségi termékeinkkel, így mi is hozzájárulunk a legfontosabb világversenyeken elért helyezésekhez.

 

 

Happy Dog supports Sled dogs
Szánhúzó kutyák

A Happy Dog széles körben támogat szánhúzó kutyacsapatokat, pl. felszerelések biztosításával és szponzorálással. Egyúttal speciális tápokat is készítünk, melyek biztosítják a szánhúzó kutyák optimális teljesítését.

 

 

Youth team
Ifjúsági csapat

A Happy Dog évek óta támogatja a kutyasportban aktív gyerekeket és fiatalokat. Különböző sportágakban szerepelnek – kezdetben többek közt Sheltie-t, Retrievert vagy juhászkutyát választanak partnernek, és világbajnokságokon, német bajnokságokon, valamint számos speciális rendezvényen vesznek részt.

Happy Dog feeds world champions
Világbajnokokat etetünk

A Happy Dog termékei hozzájárultak a világszerte legnagyobb fajtakutya-kiállításokon, az SV-Bundessiegerzuchtschau, SV-Bundessiegerprüfung és további nemzeti és nemzetközi versenyeken elért helyezésekhez.

Keresés