Már 1,4 millió euró támogatás!

A Happy Dog Supreme Sensible Africa és Mini Africa 2009 májusában történő bevezetése óta a Happy Dog minden eladott (1 kg feletti) Africa termék árából 2%-ot az Afrikában található SOS-Gyermekvalvak támogatására fordít. Eme nagyszabású prigram keretein belül már 1,4 millió euróval tudtuk tmogatni a létesítményt (2019. eleji adat).

Nagyon szépen köszönjük Önöknek, kedves vásárlóink!

Támogatásunkkal jelenleg az alábbi projekt megvalósulását segítjük elő:

A Rutanában (Burundi) található általános iskola bővítése már megvalósult a Happy Dog támogatásával, így következőként az alábbi projektet tudjuk támogatni: „Képzés egy jobb jövőért Arikában“.

A szegénység és a hatalom következtében nagyjából 124 millió gyermek és fiatalkorú képzése lehetetlenedik el Afrikában. Az SOS-Gyermekfaluval közösen szeretnénk ez ellen fellépni. A képzési hivatalokkal, iskolákkal és közösségi szervezetekkel együttműködve szeretnénk megvalósítani a gyermekek ingyenes hozzáférését egy magas minőségű képzéshez. Csakis a jó iskolai háttér nyújthat számukra megfelelő alapot ahhoz, hogy elhelyezkedjenek a munka világában. A Happy Dog Supreme Sensible Africa és Mini Africa vásárlásával Önök számos költség finanszírozásában vesznek részt:

 • Az iskola és munka-kialakítás jelenlegi költségei
 • Iskolai anyagok készítése
 • Tanárok, tanítok fizetése
 • és még sok más

A Happy Dog az adománnyal hozzájárul a magas minőségi képzéshez való ingyenes hozzáféréshez Afrikában. Ezáltal lehetővé teszi a fiatalok önálló életének megkezdését.

Ön is segíthet

© SOS Kinderdorf International / Fotó: Mats Hvalsengen

Támogassa Ön is a „Jövőt Afrikának“ kezdeményezést Happy Dog Supreme Sensible Africa vásárlásával!

 • • Kizárólag egyfajta fehérjeforrás: strucc
 • • Gluténmentes burgonyával
 • • Gabonamentes

 * A Happy Dog minden eladott 1 kg feletti Africa termék után akár 1,30 eurót adományoz

A Német Ebtenyésztő Egyesületek Szövetsége (röviden: VDH) minden németországi kutyatartó vezető érdekképviselete – az első számú szervezet, ha a kutyák életéről, kutyasportról és kutyatenyésztésről van szó.

Mi a Happy Dognál szorosan együttműködünk a VDH-val és elkötelezettségünkkel rendszeresen támogatjuk a szervezet akcióit és rendezvényeit.

 

 

Minden évben június elején tartják a kutyák napját országszerte. Kutyás szervezetek, állatorvosi rendelők és más szervezetek több száz rendezvényt tartanak a nap méltó megünneplésére.

A Happy Dog a VDH hivatalos partnereként minden évben nagy mennyiségű eledelmintával támogatja a szervezők rendezvényeit, amelyet kioszthatnak a résztvevők számára.

A kutyák napja 2016-ben június 5-jére esik.

 

 

„A környezetvédelem nálunk fontos vállalati cél. Szeretnénk a környezetet tehermentesíteni és védeni. Ez kötelességünk a jövő embereinek és állatainak generációival szemben“ – magyarázza Georg Müller, a Happy Dog tulajdonosa és vezetője.

Az alábbi szabályok magától értetődők számunkra:

 • Áramfelhasználásunk egy részét saját fotovoltaikus berendezéseinkkel biztosítjuk
 • Duális rendszerben (Zöld Pont) veszünk részt, ezáltal CO2-t, nyersolajat takarítunk meg
 • Modern gyártósorunk kíméli a környezetet, víz- és energiatakarékos
 • Minden kartoncsomagolás 100%-ban újrahasznosított papír
 • A nyersanyagok akár 80%-át a régióból szerezzük be – a rövidebb szállítási szakaszok kisebb környezetterhelést jelentenek

 

 

A fenntarthatóságban elöljáró vállalatként az alábbi projektekben veszünk részt:

Erdősítési kampány: Billion Tree Campaign
2011 eleje óta minden eladott termék után 5 eurócentet kültünk erdősítésre – ezáltal évente kb. 2500 új fa telepítéséhez járulunk hozzá. Egy fa átlagosan kb. 10 kilogramm CO2-t köt meg évente.

A kezdeményezésről további információt találnak a www.plant-for-the-planet.org weboldalon.

The Billion Tree Campaign - Growing Green
The Billion Tree Campaign - Growing Green

Plant for the Planet is supported by Happy Dog: Since the start of 2011 we have invested 5 Cents per pack in reforestation – this will probably allow 2,500 trees to be planted every year.

A „Plant for the Planet” és a „The Billion Tree Campaign” (magyarul: Az 1 millió fa kampánya) célja az, hogy a Föld minden országában 1 millió fát ültessenek.

A kezdeményezést az akkor még csak 9 éves Felix hívta életre, aki egy házifeladatban Wangari Maathai kenyai Nobel-díjas személyről olvasott. A környezetvédelmi aktivistaként tevékenykedő hölgy 30 év alatt 30 millió fát ültetett, hogy a CO2-kibocsátásnak és a globális felmelegedésnek gátat szabjon.

A malajziai Kuala Gulában például mangrove fákat ültetnek egy iskolai projekt keretében. A mangrove erdők ezen a helyen létfontosságúak a halak, rákok rákfélék, veszélyeztetett vadállatok, madárfajok és számos növény számára, továbbá elengedhetetlenek a tengeri viharok és tsunamik elleni védelemhez.

Zoo Augsburg
Zoo Augsburg

A Happy Dog az augsburgi állatkert fő szponzorainak egyike.
Síkra szállunk az állatok megfelelő tartási körülményeiért, ezért támogatjuk az augsburgi állatkertet.

Számtalan intézkedésre van szükség ahhoz, hogy az állatkertek lakói megfelelő körülmények közt élhessenek. Optimális kialakítású elkerített területek, egyedi foglalkozások az egyes állatfajok számára, megfelelő etetés: mindez csupán töredéke annak, amire a modern állatkerteknek manapság ügyelniük kell.
 
Az ilyen intézkedések finanszírozásához az állatkerteknek anyagi segítségre van szükségük a szponzoroktól.

A Happy Dog támogatja a „Dogs&Storks” programot, valamint az azt követő „The Dog & Baby Connection” programot, melynek célja az újszülöttek és kisgyermekek biztonságának növelése a kutyás háztartásokban, valamint azon kutyák számának csökkentése, melyektől a család növekedése miatt válnak meg. A Happy Dog támogatásának köszönhetően a kutyatartó várandósoknak ingyenes előadásokat tudunk nyújtani.

A program céljai:

 • Az újszülöttek biztonságának növelése a kutyás háztartásokban.
 • A jövendőbeli vagy friss szülők kételyeinek és bizonytalanságának csökkentése felvilágosítás által.
 • Azon kutyák számának csökkentése, melyek gyermek születése miatt kerülnek menhelyre.
 • A családok támogatása, hogy harmonikus mindennapokat élhessenek babájukkal és kutyájukkal.

Mitől különleges a „Dogs & Storks” és az azt követő „The Dog & Baby Connection” programok?

Minden tartalom tudományos, viselkedés-tudományi és modern kutyakiképzési alapokon nyugszik, és a több mint 130 előadónak köszönhetően Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Európában is sikeresnek bizonyul.

Németországban, Ausztriában és Svájcban mindkét programot Mag. Bina Lunzer okl. CBST koordinálja.

További információkat talál a programokról a következő honlapon:
www.familiemithund.info & www.familypaws.com

 

 

A Happy Dog több sportág aktív kutyasportolóját támogatja. Ezenkívül sikeres tenyésztők évtizedek óta etetik kutyáikat minőségi termékeinkkel, így mi is hozzájárulunk a legfontosabb világversenyeken elért helyezésekhez.

 

 

Happy Dog supports Sled dogs
Szánhúzó kutyák

A Happy Dog széles körben támogat szánhúzó kutyacsapatokat, pl. felszerelések biztosításával és szponzorálással. Egyúttal speciális tápokat is készítünk, melyek biztosítják a szánhúzó kutyák optimális teljesítését.

 

 

Youth team
Ifjúsági csapat

A Happy Dog évek óta támogatja a kutyasportban aktív gyerekeket és fiatalokat. Különböző sportágakban szerepelnek – kezdetben többek közt Sheltie-t, Retrievert vagy juhászkutyát választanak partnernek, és világbajnokságokon, német bajnokságokon, valamint számos speciális rendezvényen vesznek részt.

Happy Dog feeds world champions
Világbajnokokat etetünk

A Happy Dog termékei hozzájárultak a világszerte legnagyobb fajtakutya-kiállításokon, az SV-Bundessiegerzuchtschau, SV-Bundessiegerprüfung és további nemzeti és nemzetközi versenyeken elért helyezésekhez.

Keresés