A Happy Dog szolgáltatásai állatorvosok számára

Átfogó kínálatunk állatorvosok és állatorvostan-hallgatók számára

Ön állatorvosként vagy állatorvostan-hallgatóként tudja, hogy mire van szüksége a kutyáknak. A Happy Dog jó partner az egészséges kutyaeledelekben. Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni, hogy miként támogatjuk az állatorvosokat és állatorvostan-hallgatókat a minőségi kutyaeledeleinkhez kapcsolódó különleges ajánlatainkkal.

Az állatorvosi rendelők mindennapi munkáját kiválóan ismerő állatorvosunk, Cornelia Günther ingyenes tanácsadása mellett az állatorvosok Happy Dog száraztápból összeállított eledelmintákat tartalmazó egyszeri bemutatócsomagot rendelhetnek tőlünk.

Praxisához szívesen biztosítunk Önnek ingyenes termékmintákat kiváló minőségű kutyaeledeleinkből. Az állatorvostan-hallgatók számára ezen kívül kedvező feltételeket kínálunk, valamint speciális, ingyenes tanácsadást.

Kérdése van az állatorvosoknak és állatorvostan-hallgatóknak nyújtott speciális ajánlatainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban? A Happy Dog Service Center szakemberei készséggel állnak rendelkezésére. Az állatorvosi szakembereket átfogó információkkal látjuk el a termékválasztékunkra és a speciális diétás termékeinkre vonatkozóan. Tudjon meg többet az egyedi feltételekről, az ingyenes mintákhoz kapcsolódó szolgáltatásról és a speciális ajánlatokról.

HAPPY DOG magyarországi képviselete:
Primavet Kft.  
H-1142 Budapest,
Komáromi út 35-37.
Telefon: +36 1 460 5050
Fax: +36 1 460 5051

Keresés