Szolgáltatásaink minőségi kutyaeledeleinkhez

A Happy Dog szakembereiben megbízhat

Kiváló minőségű kutyaeledelt gyártunk kiskutyák, felnőtt kutyák és idős kutyák számára. A gyártás során csakis a legjobb nyersanyagokat alkalmazzuk a kutyák egészséges táplálkozása érdekében. Kérdése van száraz kutyaeledeleinkhez? Tudni szeretné, naponta mennyi szárazeledelre van szüksége kutyájának, vagy hogy miként táplálhatja minél egészségesebben kutyáját? Nem biztos benne, hogy a szárazeledel komplett takarmányként megfelelő-e kutyája számára?

A Happy Dog Service Center szakemberei és állatorvosai szívesen segítenek, ha kérdése van. A gazdik számára speciális etetési tanácsadást nyújtunk.

 

Tanácsadóink kutyája egyedi szükségleteit veszik figyelembe. Eledelminták formájában lehetősége van kipróbálni a kutyáknak kínált szárazeledeleinket.

Ezenkívül speciális szolgáltatási oldalainkon (Kutyatenyésztők, Kereskedők, Egyesületek és szervezetek, valamint Állatorvosok és állatorvostan-hallgatók) egyedi feltételeket és speciális tanácsadást kínálunk minőségi kutyaeledeleinkhez kapcsolódóan. Hívjon minket, vagy írjon nekünk! Örülünk megkeresésének!

Emotionale Kroketten
Kérdése van valamelyik termékhez,az etetéshez vagy kutyája egészségéhez kapcsolódóan?

Hívjon minket: +36 1 460 5050

Breeder
Ön kutyatenyésztő?

Használja ki a tenyésztőknek biztosított előnyöket

Több
Are you a vet or veterinary student?
Ön állatorvos vagy állatorvostan-hallgató?

Profitáljon az ajánlatokból, információkból és mintákból

Több
Keresés